Суботні забави біля плити або що робити з полуницями
В понеділок був у друга на дачі і отримав у подарунок літри зо 2 полуниць.
Сьогодні ж виділив трохи часу серед інших хатніх справ - помив полуниці, сходив на базар, поки вони трохи підсохнуть, затарився продуктами на тиждень.
Вибір між оладками та пирогом впав на пиріг.
Тісто замішуємо за рецептом як для яблучної шарлотки. Але якщо хочете, щоб пиріг не був мокрим і не розвалювався, то потрібно додати ще чайну ложку крохмалю разом з мукою. Ця поправка стосується полуниць, вишень, черешень, чорниць, ожини і навіть дуже сочних яблук.


Пиріг ставив у вже нагріту до 200 градусів духовку. І потім трохи зменшив температуру.
Результат вийшов чудовий і на вигляд, і на смак, і кориця запаху додала. Дуже файно смакує зі сметаною

{RELATED}